Kæmperobotter og episk metal i heftig ildkamp

Så har Michael Bays kæmperobotter atter engang ramt biograferne med den tredje omgang Transformers. Og selvom de to foregående film ikke just fik roser hele vejen rundt og denne tredje omgang eksplosiv robot-smadder også har fået sin del af øretæver, så kan man sgu ikke andet end at blive imponeret af Bays evner udi at kaste rundt med eksplosioner og imponerende robotter.

I forbindelse med Transformers 3 har The Monocular Group smækket følgende trailer sammen, som fremhæver flere af Bays kendetegn og tilsat svineriet en omgang episk metal – måske Bay skulle overveje at smække lidt mere guitar på sine film, det virker sgu ret cool her. Ja, Transformers-filmene har bestemt sine mangler – mange af dem – men det er bestemt ikke i action-afdelingen, BOOM!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xTWZhu3BugQ[/youtube]

Se også:
– Deltag i konkurrencen om billetter og merchandise til Transformers 3 HER.
– Min anmeldelse af Transformers: Revenge of the Fallen.
Giv dine feriefotos en Michael Bay-makeover
Seje, russiske Transformers amok