George Lucas, stop nu det gøgleri!

Ingen tvivl om, at der for længst er gået kapitalistisk rovdrift i George Lucas’ ’Star Wars’-film – man finder jo Yodas grønne fjæs på alt fra børnetøj til badebolde og Darth Vader troner både på børneværelser og yoghurtpakker. Jeg har på ingen måde et religiøst forhold til filmene, så fred med det. Men når den for nyligt åbnede Star Tours i Disneyland i Hollywood byder på et show, som det ses i nedenstående klip, tænker jeg alligevel, at der sgu må være grænser for stupiditeten.

Her giver bl.a. Chewbacca iklædt bandana den gas til Guns N’ Roses’ Welcome to the Jungle, mens en ewok klædt ud som Slash river guitaren rundt. Det er simpelthen så dumt på så mange planer, at jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte. Det er både ynkeligt og sørgeligt og mindst ligeså slemt, som når Darth Vader svanser rundt til Metallicas ‘Enter Sandman’ på samme scene. Nogen har da helt tabt småkagerne et sted i pengemaskinen, gisp!

– Se andet og mere vellykket ‘Star Wars’-sjov:
Søde jordegern in a galaxy far, far away
Star Wars i charmerende stop motion
Et remake jeg godt gad se
Darth Schwarzenegger
Pyntesyg Darth Vader