En sød robot kortslutter

Selvom den hjælpsomme robot Blinky ser virkelig sød ud, er det ikke ensbetydende med, at den ikke kan afstedkomme problemer. Det bliver kun alt for klart i Ruairi Robinsons kortfilm BlinkyTM, hvor Alex Neville (Max Records fra den fantastiske Where the Wild Things Are) får den søde robot i julegave.

BlinkyTM er smukt og stemningsfuldt filmet og effekt-arbejdet er ligeledes virkelig gennemført, robotten interagerer og fungerer overbevisende i samspil med Max og omgivelserne. Desværre er historien ikke den mest originale og man lurer relativt hurtigt hvad der vil ske. Men alene for filmens visuelle kvaliteter samt den både søde og skræmmende robot Blinky, er den bestemt værd at bruge små 12 minutter på.

[vimeo]http://vimeo.com/21216091[/vimeo]

Se andre kortfilm:
Cool og dyster TMNT fanfilm
En smuk science fiction-kortfilm
Charmerende og animeret kortfilm
Seje russiske Transformers går amok
Er ”The Raven” den nye ”District 9”?