Willy Wonka møder TRON: Legacy

En af dette års mest ventede film er TRON: Legacy, opfølgeren til den neonlysende Tron fra 1982 – den der med de vilde futuristiske motorcykler. Vi er nu blevet præsenteret for den ene teaser efter den anden, plakater, musikken, trailere osv. – og det lover altså til at blive noget af et sus.

De første trailer-mashups har også set dagens lys, og et ret vellykket af slagsen er The Willy Wonka & the Chocolate Factory tilsat lydsporet fra traileren til TRON: Legacy. Se den originale trailer HER. Men der er ikke meget andet at gøre, end at vente til d. 16. december, hvor filmen får dansk premiere – i 3D.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iGC0YSqg9h4&feature[/youtube]

Se andre sjove trailer-mashups:
Coen-brødrene møder Toy Story
Scott Pilgrim vs. The Matrix
Inception vs. The Matrix
Dum og dummere a la Inception