Lad Darth Vader være din guide

Efterhånden kan man blive guidet af en række prominente filmpersonligheder, når man sætter sig bag rettet for at lade sin GPS vise vej. Bl.a. transformeren Optimus Prime og Homer Simpson. Eller var det måske noget at lade David Hasselhoff tale dig sikkert gennem trafikken – eller hvad med Kim Cattrall aka Samantha fra Sex and the City?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70[/youtube]

Nu er endnu en velkendt stemme tilføjet listen – om end en noget mere skræmmende af slagsen. For selveste Darth Vader er nu klar til at guide dig mere eller mindre sikkert til din destination. Hør et par eksempler på hans sprøde røst HER. Senere på året er andre karakterer fra Star Wars-universet også klar, nemlig C-3PO, Yoda og Han Solo. Well, så længe man kan blive fri for Jar Jar Binks, så ingen alarm…

– Læs også Der er gået bacon i Star Wars.