Kan "Watchmen 2" være på vej?

Sidste års fænomenale og farverige filmatisering af tegneserien Watchmen ramte en del af os herligt hårdt i mellemgulvet – og øjensynligt hårdt nok til, at DC nu pønser på ikke kun endnu en film, men også yderligere tegneserier i universet – I ved, sequels, preques og spind-offs. Gud bedre det.

Der er ingen tvivl om at Alan Moore og Dave Gibbons nu over tyve år gamle og monumentale tegneserieværk rummer mange interessante karakterer og sikkert også flere gode historier. Det er dog svært at se Watchmen omformet til en on-going franchise, i hvert fald uden som minimum at have Moore på som forfatter, hvilket nok er utænkeligt, eftersom han ikke har gidet se filmen. Hmm, endnu en cashcow skal åbenbart malkes – man så det næsten komme. Men lad os nu se, hvad der sker.