Spider-Man og co. indtager Dubai

Disneyland, Mickey Mouse og Fedtmule move over – nu er det Marvel-heltenes tur til at forlyste børn i alle aldre. Det er nemlig planen, at der i år 2012 skal åbne en forlystelsespark i Dubai, hvor de mange karakterer fra Marvel-universet vil være udgangspunktet for parken.


Der er for nylig sluppet lidt særdeles labert koncept-art ud på nettet, hvor man kan få en idé om hvordan sagerne kommer til at se ud. Lovende skulle jeg hilse og sige. Der er dog endnu ingen konkret information om de enkelte forlystelser, men de største af Marvel-heltene får deres egen forlystelse. Der skulle allerede være forsøg i gang med tre af turerne, nemlig Flying with Spidey, Fantasticar og X-Men: Danger Room. Det lyder sgu da meget cool, ikke mindst hvis man er til superhelteserier og -film. Jeg håber så bare, at der også bliver givet ture i Iron Mans dragt…!
– Se flere billeder og i større format HER.