Johnny Depp bliver skudt af Tim Burton næste år

Tim Burton planlægger at lave en film baseret på tv-serien Dark Shadows (1966-1971), som har en vampyr i hovedrollen – de er sgu populære for tiden de vampyrer. Anyways. Burtons konstant tilbagevendende legekammerat Johnny Depp er igen igen ombord og skal selvfølgelig spille vampyren. Filmen skydes næste år, mere specifikt i september og oktober, så mon ikke det er planen at have filmen klar sommeren 2011 – guess so.

Jeg kender ikke noget særligt til serien, men den ligner bestemt noget Tim Burton kan få noget interessant ud af – og så plejer et samarbejde mellem Burton og Depp bestemt ikke at være uinteressant. Listen er jo hidtil ret imponerende, med film som Sweeney Todd, Sleepy Hollow, Edward Saksehånd, Ed Wood, Corpse Bride, Charlie og Chokoladefabrikken og så er de to knejte til næste år også klar med Alice in Wonderland. Ja og forude venter så dette vampyr-projekt – spændende!