Pirates of the Caribbean overtages af musical-mand

…tja, sådan kan overskriften jo godt formuleres. Det drejer sig om, at instruktøren på den kommende og fjerde film i Pirates of the Caribbean-sagaen nu har konfirmeret sit indtog på dækket med Johnny Depp. Sidstnævnte har af et godt hjerte – og så lige 33,6 millioner dollars sagt “ja tak” til endnu en tur på søen som Jack Sparrow.

Der kunne ellers godt være lagt op til skibbrud efter at Gore Verbinski forlod tjansen som styrmand efter de tre første film. Nu er Rob Marshell så kommet til undsætning inden Depp måtte gå planken ud, som den håndledssvingende pirat. Det har været fremme tidligere at Marshall skulle instruere Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides , men først nu udtaler han sig officielt om sit ja til jobbet – det mere eller mindre henkastet i forbindelse med sin nye musical Nine.


Rob Marshall har tidligere bl.a. instrueret musicalsene Annie (TV-udgaven), Chicago og er som sagt snart aktuel med endnu en musical, nemlig Nine med bl.a. Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman og Fergie (oh, skræk og ve). Han har dog også stået bag Mit liv som Geisha. Om Marshall vil sætte nye syngende standarder for de populære pirater, skal jeg ikke kunne sige. Han er dog et interessant om end ikke helt logisk valg til den actionfyldte instruktørpost. Nu får vi se. Jeg har da bestemt været godt underholdt af de tre første i serien, men om en fjerde nu også er nødvendig, ved jeg ikke

– og tæl så lige antallet af pirat- og båd-referencer. Splitte mine bramsejl…