Lasagne er stadig optur i animationsfilmen ‘The Garfield Movie’

Animation på Blu-ray: Alle, der kender katten Garfield – hvilket forhåbentlig også er dig – er faldet for den smågnavne og ironiske kat, der hader mandage, men elsker lasagne. Sådan er det også i animationsfilmen ‘The Garfield Movie’, hvor vi møder netop den trodsige, men svært elskelige kat i sin helt egen film.

Det bliver dog også til et møde med andre velkendte karakterer fra det morsomme univers, der som bekendt udspringer af Jim Davis’ tegneserier, som både store og små holder af. Således er bl.a. også hunden futte også på pletten, mens vi også møder Harald, hvor netop Garfield holder mageligt til.

Det forbliver naturligvis ikke ved det rolige status quo for Garfield, der uventet løber ind i et gensyn med sin ellers for længst forvundne far Vic. Det hele ender med et vovet eventyr for Garfield og Futte, hvis liv i den grad ændrer kurs, da de begynder at planlægge et yderst dristigt røveri.

Således er et vildt og naturligvis også virkelig sjovt eventyr i gang for den umage trio af talende dyr, der er vand på møllen hos kattens fans verden over. Men hvordan mon det vil gå Garfield, som nu må bevæge sig ud af sin comfort zone?

Det er er en stærk rollebesætning, man finder bag animationfilmens stemmer. I front finder man Chris Pratt som netop katten Garfield, mens legendariske Samuel L. Jackson lægger stemme til Vic og Nicholas Hoult er Harald. Miav!

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen af ‘The Garfield Move’ byder på filmen med både originale stemmer og den danske version, mens man også finder en omgang ekstramateriale. Man kan her muntre sig med bl.a. spas og løjer fra filmen, videre til slettede scener med mere.

‘The Garfield Movie’ udkommer på dvd og Blu-ray den 19. august.