EDDIE THE EAGLE: En charmerende skihopper og hans karismatiske træner imod alle odds

Sportsfilm på Blu-ray: Der er ikke noget så opløftende som en positiv sportsfilm om en underdog, der må kæmpe imod alle odds – og klarer sig. Sådan en film er Eddie the Eagle, der oven i købet er baseret på en sand historie om en britisk skihopper og hans utrolige vej til Vinter-OL.

I filmen følger man således den undertippede skihopper Eddie, der må tro på sig selv, når alle andre ikke gør det. Men med hjælp fra sin karismatiske træner Bronson finder han dog den opbakning, han ikke finder andre steder. Så nu må han med kyndig vejledning klare sig mod alles forventninger.

eddie-the-eagle-anmeldelese-blu-ray-01

De to hovedroller indtages af Taron Egerton og Hugh Jackman, der spiller henholdsvis den stålsatte og charmerende Eddie the Eagle samt hans hårde og rebelske træner, der tager den selvtillidsfulde skihopper under sine vinger.

Ja, spænd hjelmen og find skiene frem til denne inspirerende film om at tro på sig selv og gå efter drømmen, selvom når alle andre ikke gør det. Desuden medfølger lidt ekstramateriale, der ser nærmere på filmens tilblivelse, cast og virkelighedens Eddie. En film, man for resten fint kan hoppe ud i, selvom man ikke ved noget om skihop.

Eddie The Eagle udkommer på dvd og Blu-ray den 11. august 2016.

[tabgroup][tab title=”Eddie the Eagle | Blu-ray “]
eddie-the-eagle-cover
Titel: Eddie the Eagle, 2016
Release: den 11. august 2016
Instruktion: Dexter Fletcher
Medvirkende: Taron Egerton, Hugh Jackman m.fl.
Spilletid: 1 timer 46 min.
Udgiver: Paramount Pictures Home Entertainment[/tab][/tabgroup]