MODERN FAMILY – SÆSON 6: Kom på vittigt og velskrevet besøg hos den moderne familie

En komedie-serie, som du skal se: Hvis du tror, at din familie er skør, kender du nok ikke serien Modern Family. Du har kunnet følge seriens umage familier med deres opture og nedture siden første sæson i 2009. Heldigvis har det været sjovt at følge den brogede flok af familiemedlemmer lige fra starten. Det gælder også for denne sjette sæson, der nu er udkommet her i landet.

Har følger man i mockumentary-stil tre familier, der bor i det varme Los Angeles. Blandt andet den tørre Jay Pritchett (Ed O’Neill) og hans rapkæftede hustru (Sofía Vergara), videre til Ty Burrell og Julie Bowen som det mindre flamboyante par samt det homoseksuelle par spillet af Jesse Tyler Ferguson og Eric Stonestreet. Plus naturligvis en række børn og trodsige teenagere.

Modern-Family-season-6-dvd-01

Det er ganske enkelt en flok yderst forskellige og ikke mindst sjove karakterer at følge – ikke mindst takket været et vittigt manuskript, der leveres dynamisk af et veloplagt cast, hvor familiernes liv flettes sammen på kryds og tværs. Det er også tilfældet i disse 24 afsnit, der løber op i 9 timer og 16 minutters vellavet komedieserie. Serien har da også vundet et hav af priser – blandt andet en Golden Globe for bedste komedieserie.

Så hvis du har brug for et vittigt afbræk fra din egen familie, bør du overveje om ikke du skal bruge din tid i selskab med Modern Familiy og denne sæson 6. Tja, du kan også overveje om ikke, du skal se serien med din egen familie. Her er i hvert fald uden tvivl problemer og familieforviklinger, som I kan nikke genkende til – serveret vittigt, velskrevet og charmerende morsomt.

Modern Family sæson 6 er udkommet på dvd den 3. december 2015.
[tabgroup][tab title=”Modern Family sæson 6 | dvd”]
Modern-Family-season-6-cover
Titel: Modern Family sæson 6
Udgivelsesdato: den 3. december 2015
Instruktion: m.fl
Medvirkende: m.fl.
Udgiver: Paramount Home Entertainment[/tab][/tabgroup]