Carrie og co. sveder i ørkenen

Bucle up girls, den ny trailer til den kommende Sex and the City 2 er landet. Det ser dog en smule rodet og egentlig ikke særligt Sex and the City-agtigt ud. Hmm, hvorfor skal New Yorker-tøserne sendes ud i ørkenen? Jeg mener, det er jo ikke Sex and the Desert (…cheap shot, tøhø).

Der ser ud til at blive stablet de sædvanlige Mr. Big-forviklinger på benene – nu tilsat et hedt trekantsdrama med den labre eks Aiden. Exciting stuff.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjWl-82Yau4[/youtube]

Anyways, Carrie stiller om ikke andet det eksistentielle spørgsmål: ”What happens after you say ’I do’?”. Åbenbart ridder man på kamel og sipper drinks sydpå.

Kan nu meget godt lide serien, vittig, ofte velskrevet og helst i mindre doser. Men med denne film nummer to, ser Carrie og co. ud til at have tabt småkagerne. Men der skal sgu nok komme penge i kassen.

– Tøserne rammer Danmark d. 3. juli.