"Scott Pilgrim vs. The World" teaser trailer klar

Det her er en af de film, jeg virkelig ser frem til. Det drejer sig om Edgar Wrights Scott Pilgrim vs. The World. Edgar er bl.a. manden bag den mesterlige zombie-komedie Shaun of the Dead, den hårdtslående Hot Fuzz samt den fænomenale tv-serie Spaced. Sidst man så noget til ham, var det med den falske trailer Don’t til Tarantino og Rodriguez Grind House double-feature.

Nu er den første teaser trailer så klar til Scott Pilgrim vs. The World og det ser ret underholdende ud – og Edgars heftigt kameraarbejde er bestemt på plads.

Filmen handler om Scott Pilgrim (Michael Cera), som hovedkulds forelsker sig i Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead). Men hun har desværre syv kampklædte ekskærester, som alle vil gøre det af med ham. Så nu må han gøre det af med dem, for vinde sin store kærlighed.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=94NSBoNgp14&feature=player_embedded[/youtube]

– Se den falske trailer til Don’t HER.