‘Ticket to Paradise’ er en delvist charmerende rom-com

Romantisk komedie på Blu-ray: Der er både ung, gammel og forlist kærlighed i luften, når den romantiske komedie ’Ticket to Paradise’ tager mig med til det smukke Bali i selskab med et fraskilt par i skikkelse af Julia Roberts og George Clooney samt stjerneskuddet Kaitlyn Dever som datteren Lily, der befinder sig midt imellem de to stridslystne ekser.

Trioens sammenkomst under den varme sol med azurblåt hav som bagtæppe var dog ikke just sat i kalenderen hos nogen af parterne. Men da Lily forelsker sig hovedkulds i den charmerende lokale Gede efter blot få dage på Bali, slår kærligheden gnister begge veje. Herfra går det hurtigt. De unge elskende beslutter sig nemlig for at blive gift. Det er her, at mor og far kommer på banen.

Det er dog ikke just begejstring på datteren og Gedes vegne, der stråler ud af de forhenværende ægtefolk. Tværtimod har de to planer om, hvordan de mon kan slå skår i kærligheden og stoppe datteren fra at give Gede sit ”ja”. Men for mor Georgia og far David er det dog lettere sagt end gjort. Bl.a. også fordi, at de ikke kan udstå hinanden, selvom det er mange år siden, de gik fra hinanden.

Der er med andre ord lagt op til en omgang romantisk komik med kærlighedsforviklinger og følelser på spil. Desværre savner filmen flere troværdige grin, mens det også kniber med at sætte sving i følelserne, når fortællingen snuser lidt til kærlighedens dramatiske alvor og tyngde. For begik bl.a. David og Georgia en fejl, da de blev skilt? Og vil Lily gøre det samme, hvis hun ikke bliver gift?

Her er således en ganske fint tænkt dualitet i fortællingen mellem David og Georgias historik sat op overfor Lily og Gedes berusende ungdomskærlighed. Men helt smidigt udspiller historien sig desværre ikke, hvor bl.a. også filmens komiske bikarakterer ikke helt rammer plet. Bl.a. synes Georgias nye flirt at spille med i en anden film med sin overgjorte karikatur som smådum pilot.

Det sagt, så bringer George Clooney, Julia Roberts og Kaitlyn Dever lige tilpas med charme og varme til den forudsigeligt udrullede historie, hvor genrens velkendte troper af og til virker mere slidte end friske. Heldigvis vinder filmen netop på trioens dynamik og karisma, mens det trods alt er svært ikke at blive smittet ganske fint af deres tilstedeværelse og filmens lethed.

Ekstramateriale og Blu-ray: Der medfølger desværre intet ekstramateriale med Blu-ray-udgivelsen, der dog præsenterer filmen med klare og mættede farver, mens dialog og øvrig lydside går fint og klart igennem.

’Ticket to Paradise’ udkommer på dvd og Blu-ray den 30. januar.