Drama, komik og intriger med filmen ‘Downton Abbey’ på Blu-ray

Drama på Blu-ray: Man vil helt sikkert nikke genkende til denne films titel: ‘Downton Abbey’. For ja, det er nemlig også titlen på en tv-serie. Det er intet tilfælde, efter som filmen netop er en fortsættelsen til den den populære drama-serie, der løb over skærmen fra 2010 til 2015 med i alt seks sæsoner. Så hvis du er glad for serien, så er denne film nok også noget for dig. ‘Downton Abbey’ udkommer i hvert fald nu på Blu-ray.

Således er ‘Downton Abbey’ altså tilbage i spillefilms-udgave, hvor den velkendte Crawleyfamilie og deres ihærdige stab forbereder det vigtigste øjeblik i deres liv. For et royalt besøg af kongen og dronningen af England udløser skandale, romantik og intriger, der sætter Downton-familiens fremtid på spil.

‘Downton Abbey-filmen er skrevet af seriens skaber Julian Fellowes og er med de originale skuespillerne, som man vil kende fra serien. Det betyder blandt andre roller med skuespillere som Maggie Smith, Michelle Dockery og Hugh Bonneville, mens der da også er blevet plads til nye navne på plakaten, så som Imelda Staunton.

Så ja, dæk op til det fine selskab, inden du sætter ‘Downton Abbey’ Blu-ray-afspilleren for en tur tilbage til det historiske dramas univers af flotte selskaber, korrekte manerer og ja, også sin del af humor. Blu-ray-udgivelsen byder desuden på mere en 40 minutters ekstramateriale, hvor man således kan dykke yderligere ned i filmen og dens univers. Det med blandt andet slettede scener, interviews med castet og et kig på tidsperioden, videre til et kommentarspor og en række andre featuretter.

‘Downton Abbey’ udkommer på dvd og Blu-ray den 6. februar 2020.