‘Bloodline’ er en thriller med en intimiderende Seann William Scott i hovedrollen

Thriller på Blu-ray: De fleste vil nok kende skuespilleren Seann William Scott fra mange af sine både morsomme, fjollede og sjove roller i diverse komediefilm. Men med thrilleren ‘Bloodline’ er det en noget mindre munter Seann William Scott, man finder i hovedrollen. Nu udkommer ‘Bloodline’ på Blu-ray.

I thrilleren følger man Evan Cole – spillet som nævnt af Seann William Scott. Han sætter altid familien i første række. Problemet er bare, at det ikke er sin egen familie. For gennem sit arbejde som studievejleder afslører han nemlig mistrivsel hos flere af sine elever og drager således på korstog mod voldelige forældre. Ja, der er lagt i ovnen til både spænding, vold og blod med en forstyrret Seann William Scott i front.

‘Blooline’ skulle være inspireret af 1970’ers thrillere og gys i samme ånd som blandt andre mesterinstruktørerne Brian De Palma og Dario Argento, der står bag nogle af 1970erne – og 1980erne – absolut bedste thrillere og gyserfilm. Blandt andet og henholdsvis de mesterlige ‘Blow-up’, ‘Carrie’ og ‘The Fury’, videre til ‘Suspiria’, ‘Profondo Rosso’ og ‘Tenebre’.

Så hvis du er til thrillere samt skræk, rædsel, vold og blod – nå ja, og er interesseret i at se, hvordan Seann William Scott håndterer en noget mindre morsom rolle – så skal du da bestemt overveje, om ikke netop denne thriller kunne være noget for dig.

‘Bloodline’ udkommer på dvd og Blu-ray den 13. februar.