Den habile og skarptskydende bueskytte er tilbage i ‘Arrow’ sæson 7

Skudsikker helt på Blu-ray: Bered dig på mere pletskydende superhelte-action, når intet mindre end syvende sæson af den amerikanske DC Comics-serie ‘Arrow’ flyver over skærmen. Serien er – som du nok har luret – baseret på helten Green Arrow fra det store DC-univers – en kriminalitets-oprydder af heltmodig støbning.

Serien startede tilbage i 2012, og skulle snart vise sig at være populær. For ja, nu er vi jo oppe på hele syv actionfyldte og dramatiske sæsoner med bueskytten Arrow, hvis offentlige navn er Oliver Queen og egentlig er en billionær playboy, der dog har valgt at fange bad guys med sin bue og pil. Han spilles af Stephen Amell.

Indsat 4587. Det er denne gang Oliver Queens nyeste identitet i højsikkerhedsfængslet Slabside. Mens Team Green Arrow beskytter Star City under Olivers tid i fængslet, observeres der ingen selvtægtsmænd… indtil en mystisk ny Green Arrow dukker op. Olivers grænser kommer på prøve, og han tvinges til at søge udfrielse, samtidig med at han stiller spørgsmål ved, hvad det virkelig vil sige at være en helt.

Ekstramateriale: Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke ned i en række af DC’s skurke, videre til to featuretter, der blandt andet ser nærmere på ‘Elseworlds’. Herudover finder man videre også spas fra produktionen samt slettede scener med mere.

– ‘Arrow’ sæson 7 udkommer på dvd og Blu-ray den 9. januar 2020.