‘Elseworlds – A DC Crossover Event’ bringer superhelte sammen

Superhelte på dvd: Hvis du er vild med DC Comics’ superhelte, så bør du lige spidse ører lidt ekstra nu. For hvis du måske blot gik og troede, at du måtte nøjes med en enkelt helt af gangen, så kan du godt tro om igen. For med dvd-udgivelsen af ‘Elseworlds – A DC Crossover Event’ samles en flok af de populære superhelte nemlig. Bered dig derfor til blandt andre Arrow, The Flash og Supergirl!

Da Barry Allen aka The Flash og Oliver Queen aka Green Arrow en morgen vågner og opdager, at de har byttet krop med hinanden, sætter de sig for at finde ud af, hvad der har forstyrret tidslinjen og udløst dette skifte. Men tingene udvikler sig hurtigt fra slemt til værre, da de præsenterer deres sag for Team Flash – og nej, banden tror ikke lige på dem med det samme.

Barry og Oliver indser derfor snart, at de har brug for Supergirls hjælp. De rejser således til hendes hjemby Smallville på Earth-38, hvor de desuden også møder Karas fætter – en vis Clark Kent – og den ligeledes frygtløse reporter Lois Lane. Ja, det er noget af et team, der her er samlet for at superhelte-underholde dig i udgivelsens tre episoder og 122 minutter.

Skulle din interesse være større efter, at du har læst med her, så kan du altså købe denne dvd-udgivelse, så du kan komme med på superhelte-eskapader med nogle af de populære superhelte fra DC Comics’ herlige verden af superhelte og superskurke.

‘Elseworlds – A DC Crossover Event’ udkommer på dvd den 7. november.