Vind det romantiske drama ‘After’ på dvd

Konkurrence: I ‘After’ følger vi Tessa (Josephine Langford), en dedikeret studerende, pligtopfyldende datter og loyal kæreste til sin high school sweetheart, der starter på sit første semester på college.

Bevæbnet med store ambitioner for sin fremtid, åbner hendes beskyttede verden sig i mødet med den mystiske Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), en tiltrækkende, mørk rebel, der får Tessa til at stille spørgsmålstegn ved alt det hun troede hun vidste om sig selv, og hvad hun gerne vil have ud af livet.

– ‘After’ udkommer på dvd den 29. august. 

– 1.-3. præmie: 1 stk. dvd med ‘After’. 

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål: 

– Hvem har instrueret ‘After’? 

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”After” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 10. september kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.