Vind biografbilletter til det danske drama ‘Ser du månen, Daniel’

KONKURRENCE: Det danske drama ‘Ser du månen, Daniel’ er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley, som siden blev henrettet foran hele verden.

I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.

– ‘Ser du månen, Daniel’ har biografpremiere den 29. august. 

– 1.-2. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Ser du månen, Daniel’ . 

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål: 

– Hvem har instrueret ‘Ser du månen, Daniel’? 

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Ser du månen” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 29. august kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.