Vind biografbilletter til alligator-gyseren ‘Crawl’

Konkurrence: Stadig vildere orkaner rammer beboede områder, og gang på gang må kystområderne i Florida evakueres. Haley vælger imidlertid at ignorere evakueringsordren, fordi hun vil finde sin far, som er forsvundet inden for de sidste timer.

Det lykkes hende at finde ham – alvorligt såret – i krybekælderen under deres hjem, men samtidig er de blevet afskåret af de stigende vandmasser. Snart viser det sig, at vandet og stormen ikke er det, de behøver bekymre sig mest om. For med vandet kommer også en skrækindjagende trussel op fra dybet …

– ‘Crawl’ har biografpremiere den 22. august. 

– 1.-3. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Crawl’ . 

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål: 

– Hvem har instrueret ‘Crawl’? 

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Crawl” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 22. august kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.