Teenage-mysterier med filmen ‘Nancy Drew and the Hidden Staircase’

Filmatiseret bogserie på Blu-ray: ‘Nancy Drew and The Hidden Staircase’ er en amerikansk teenage-og-mysterie-film fra 2019, der er instrueret af Katt Shea med et manuskript af Nina Fiore og John Herrera. Filmen er baseret på bogen af samme navn, der er skrevet af Carolyn Keene, der faktisk tidligere allerede er blevet filmatiseret – det helt tilbage i 1939.

I filmen følger man den 16-årige Nancy Drew, der i sit ellers helt almindelige liv længes efter både spænding, magisk eventyr og ikke mindst en mulighed for at gøre en forskel i verden. Hun får imidlertid chancen, da hun bliver bedt om at hjælpe med at løse nogle spøgelsesagtige hændelser, der foregår i det store palæ Twin Elms. Således er den snarrådige Nancy Drew snart på den mystiske sag.

Nancy engagerer endvidere to af sine aller bedste venner, nemlig George og Bess samt den såkaldte ”onde” lokale pige Helen i kampen for at løse det småuhyggelige spøgelses-mysteri i Twins Elms. Så berede dig på både overnaturlige begivenheder og ikke mindst mysterie-spænding i denne bogfilmatisering.

I hovedrollen som Nancy Drew finder man Sophia Lillis, der altså således i den rødhårede titelrolle undersøger det muligvis hjemsøgte hus med både gåpåmod og en lommelygte. Så hvis du måske allerede elsker bogserien om Nancy Drew, bør du muligvis se filmen – og ellers springe på den, hvis du er til mysterie, spøgelser og ikke mindst spænding.

‘Nancy Drew and The Hidden Staircase’ udkommer på dvd og Blu-ray den 4. juli 2019.