Mere gys og flere mord med ‘Happy Death Day 2U’

Gys på Blu-ray: Hvis du var vild med gyseren ‘Happy Death Day’ fra 2017, så er der godt nyt. For nu er opfølgeren ‘Happy Death Day 2U’ nemlig udkommet her i landet på Blu-ray. Det betyder naturligvis endnu mere gys, endnu flere mord og meget mere uhygge med en mystisk maskeret morder, der indgyder frygt og tager liv i denne gysende efterfølger til den første ganske præmis-opfindsomme gyser.

Denne gang er det endnu engang præmissen med et deja-vu, der er på spil. Denne gang er der et deja-vu hele tiden for Tree Gelbman, som er den bistre studerende, der opklarede sit eget mord ved at gennemleve sin død om og om igen. Nu vender den maskerede morder som nævnt ovenfor altså på yderst mystisk vis tilbage for at jagte nye ofre.

Derfor må Tree Gelbman altså igennem det morderiske og gysende uhyggelige tidsloop, der nok også denne gang skal afsted komme både kuldegysninger, spænding og ikke mindst mord med ‘Happy Death Day 2U’, der kommer fra det gysende gode produktionsselskab Blumhouse Productions, der blandt andet også står bag Oscar-vinderen ‘Get Out’.

Udover selve filmen ‘Happy Death Day 2U’, så kan man også dykke ned i en omgang gysende ekstramateriale på Blu-ray-udgivelsen. Her finder man således både spas og løjer fra optagelserne og slettede scener, videre til tre featuretter, der hedder ‘The Never-ending Birthday’, Web of Love: Tree’s Nightmare’ og slutteligt featuretten ‘Multiverse 101’. Så gysende god fornøjelse, hvis du tør at kaste dig over filmen.

‘Happy Death Day 2U’ udkommer på dvd og Blu-ray den 24. juni.