Ben Foster og Elle Fanning i den dystre road movie ‘Galveston’

Road movie på dvd: Jeg er virkelig begejstret for skuespilleren Ben Foster – så hvis du endnu ikke skulle være bekendt med ham, så bør du i hvert fald klart tjekke ham og hans film ud. En ny film, der har Ben Foster i en af hovedrollerne er i road movie’en ‘Galveston’ fra 2018. Den udkommer nu her i landet den 25. juli, så du kan nyde den i hjemmebiografen.

I filmen følger man således den alvorligt syge lejemorder Roy Cady, der grundet mindre heldige omstændigheder altså bliver tvunget til at flygte fra sin ellers nært forestående død. Hans chef vælger nemlig at sætte en pris på hans hoved. På sin vej får Roy Cady dog imidlertid selskab af den unge prostituerede Rocky, og sammen begiver de sig nu af sted i jagten på at få hævn.

I rollen som lejemorderen Roy Cady finder man netop den altid i min bog seværdige Ben Foster, man blandt andet kender fra så forskellige film som den lavmælte thriller ‘Hell or High Water’, videre til den bumlende krigsfilm ‘Lone Survivor’.

Ben Foster spiller her overfor den ligeledes altid interessante Elle Fanning, som her spiller den prostituerede Rocky. Man vil blandt andet også kende Elle Fanning fra film som Nicolas Winding Refns model-thriller ‘Neon Demon’, videre til den rumvæsen-befængte ungdomsfilm ‘Super 8’.

‘Galveston’ er endvidere skrevet af ingen ringere end Nic Pizzolatto, der er skaberen af den både populære og fremragende serie ‘True Detective.

‘Galveston’ udkommer på dvd og Blu-ray den 25. juli 2019.