Vind biografbilletter til gyseren ‘Us’

KONKURRENCE: Denne sommer skal familien Wilson bare nyde livet i Santa Cruz, men for Adelaide vækker det ubehagelige barndomsminder; noget med en skræmmende oplevelse i et spejlkabinet. Men ikke noget hun rigtig har kunnet tale med nogen om. Og nu er hun der igen, og hendes mand Gabe har købt en båd, fordi han så gerne vil ligne sin rigere (og hvide) ven Josh Tyler.

Og som om hans beundring og efterligning ikke irriterede Adelaide nok, så skal hun også trækkes med Josh’ kone Kitty, ligesom hendes børn, Zora og Jason, skal være venner med Tyler-børnene. Hun synes slet ikke, de ligner hinanden, de to familier. Så det er med lettelse i sindet, de vender hjem til deres feriehus og møder nogle silhuetter, der minder meget mere om dem selv – uhyggeligt meget om dem selv.

– ’Us’ har biografpremiere den 21. marts. 

– 1.-3. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Us’. 

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål: 

– Hvem har instrueret ‘Us’? 

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Us” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 21. marts kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.