SORRY TO BOTHER YOU: Morsom, medrivende og dejligt bizar

Sort komedie på Blu-ray: Okay, lad mig bare lige her til en start sige, at jeg naturligvis ikke spoiler noget af den herlige, dejligt groteske og morsomme ‘Sorry To Bother You’. For det er en film, der byder på vilde overraskelser, der ikke skal spoiles – så drop lige at se filmens trailer – og se bare filmen.

‘Sorry To Bother You’ er nemlig udkommet på Blu-ray her i landet. Man følger i filmen den livstrætte telefonsælger Cassius Green, der ikke rigtigt har retning og mål i livet. Han lærer imidlertid et et knep til at få succes på sit arbejde. Han bliver således hurtigt forfremmet, hvilket dog også er med til at ændre ham.

Det er instruktøren Boots Riley, der står bag ‘Sorry To Bother You’. En film, der helt passende er blevet rost vidt og bredt – det gør jeg bestemt også. For det er en film, der udover bare at være dybt underholdende, grotesk morsom og overraskende og byder på skarp satire og et unikt filmisk univers.

I hovedrollerne ses blandt andre Tessa Thompson, man måske vil kende fra ‘Thor: Ragnarok’, mens man på rollelisten videre finder Lakeith Stanfield, man blandt andet har set i den ligeledes formidable ‘Get Out’, mens Armie Hammer også dukker op i en mindre rolle.

‘Sorry To Bother You’ udkommer på dvd og Blu-ray den 7. marts.