Vind biografbilletter til ‘Alle ved det’

KONKURRENCE: Oscar-vinderne Penélope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i dobbelt-Oscar-vinder Asghar Farhadis intense drama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid. Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup og medbringer sin teenagedatter og søn. Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis og det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende samtidig med, at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset.

– ’Alle ved det’ har biografpremiere den 21. marts. 

– 1.-4. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Alle ved det’. 

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål: 

– Hvem har instrueret ‘Alle ved det’? 

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Alle ved det” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 21. marts kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.