Vind thriller-dramaet ‘A Simple Favor’ på Blu-ray

Konkurrence: Stephanie (Anna Kendrick) er en forstadsmor, der lever af sin ”mommy-vlog”. En eftermiddag møder hun Emily (Blake Lively), der inviterer hende og hendes søn over til en legeaftale. Emily er en selvsikker og moderne kvinde, der fascinerer Stephanie.

De danner hurtigt et venskab og en eftermiddag beder Emily Stephanie om en ”simple favor”. En simpel tjeneste bliver dog kompliceret, da Emily forsvinder. Herefter tager Stephanie sagen i egen hånd og forsøger at finde ud af, hvad der er sket med Emily.

– ’A Simple Favor’ udkommer på dvd og Blu-ray den 17. februar 2019.

– 1.-2. præmie: 1 stk. Blu-ray med ’A Simple Favor’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ’A Simple Favor’?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ’A Simple Favor’ i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 17. februar kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.