Vind biografbilletter til dramaet ‘Beautiful Boy’

Konkurrence: Nic er 18 år, ved at færdiggøre High School og forbereder sig på at starte på College. På overfladen er han en helt almindelig dreng, men i hemmelighed har Nic eksperimenteret med stoffer siden han var 12 år. Da han prøver methaamfetamin for første gang, går Nic på kort tid fra at være teenager til dybt afhængig stofmisbruger.

Hans far er rådvild og må konfrontere sin egen del af ansvaret i sønnens misbrug og starter en sej kamp sammen med sin søn for at finde en vej ud af mørket. Oscarnominerede Steve Carell og Timothée Chalamet spiller far og søn.

– ‘Beautiful Boy’ har biografpremiere den 17. januar 2019.


– 1.-2. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Beautiful Boy’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ‘Beautiful Boy’?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Beautiful Boy” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 17. januar kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.