Vind biografbilletter til actionfilmen ‘Bumblebee’

Konkurrence: På flugt, forfulgt og skadet søger den levende robot – Autobotten B-127 – skjul ved at efterligne miljøet, den er landet i. Hvilket betyder, at den knapt 18-årige pige Charlie kommer til at købe meget mere, end hun aner, da hun bruger sine sparepenge på en gammel folkevogn for at sætte den i stand. Med både regeringsagenter og dræberrobotter – Decepticoner – på sporet kommer Charlie og hendes nye ven ud for deres livs eventyr.

Med ‘Bumblebee’ genstarter instruktøren Travis Knight Transformer-serien med et kig tilbage til Transformernes første ankomst til Jorden – og et kig tilbage til 80’erne, hvor det siden verdensberømte legetøj første gang så dagens lys.

–’Bumblebee’ har biografpremiere den 3. januar 2019.


– 1.-3. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Bumblebee’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ‘Bumblebee’?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Bumblebee” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 3. januar kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.