FEAR THE WALKING DEAD – SÆSON 4: Klamme zombier igen på farten

Zombier på Blu-ray: Jeg er helt vild med zombier. Ja, jeg er en af dem, der bare ikke kan få nok af de levende døde. Hverken på film eller som tv-serie. Der er bare noget ganske enkelt vammelt fascinerende ved dem – både tematisk, men også bare i den måde de er klamme og skræmmende på. Zombierne er således tilbage i 4. sæson af serien ‘Fear the Walking Dead’, der nu er udkommet på Blu-ray.

Man kan sige, at ‘Fear the Walking Dead’ fungerer som en art companion piece og prequel til den populære zombie-serie ‘The Walking Dead’ – men den kan altså fint ses uafhængigt af sin ophavs-zombie-serie. Præmissen er dog den samme i denne serie – som den er i så mange andre zombie-sammenhænge. Nemlig den, at man følger en gruppe mennesker, der gør deres bedste for at overleve i en verden, som er fyldt med smaskende kadavere.

I denne nye sæson får Madison Clark og hendes familie følgeskab af Morgan Jones (en karakter, som man kender fra netop ‘The Walking Dead’). Her står den således på mødet med både nye venner og en kamp mod fortsatte fjender og trusler. Sammen kæmper de for hinanden og mod en legion af døde i forsøget på at etablere et liv trods et overvældende pres fra en ny virkelighed.

Her graves således ned i de menneskelige lag, nuancer og skyggesider, som kommer både boblende op til overfladen og eksploderer, når først katastrofen rammer. Så ja, bered dig på endnu mere zombiesnask med Blu-ray-udgivelsen af sæson 4 af ‘Fear the Walking Dead’, der også byder på ekstramateriale i form af en række featuretter: ‘Farewell 408’, ‘On Set With Colman Domingo, Garrett Dillahunt, Maggie Grace and Jenna Elfman’, ‘Cast On Crew: VFX, Costumes, Props’, ‘Inside The Episode’, ‘Making Of’ og ‘New Beginnings’.

– ‘Fear the Walking Dead’ sæson 4 udkommer på dvd og Blu-ray den 6. december 2018.