SUPERMAN – THE MOVIE (1978): Den flyvende superhelt på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Han er en af verdens største – hvis ikke største? – superhelte nogensinde. Ja, jeg taler naturligvis om selveste Superman – eller manden af stål som han også kaldes. I forbindelse med Supermans 80 års jubilæum udkommer Richard Donners legendariske film om den kappeklædte helt nu på det forførende og flotte 4K Ultra HD-format for første gang.

Du kan således se eller gense den ikoniske helt flyve afsted i skikkelse af den ligeledes ikoniske Christopher Reeve som helten, der skal redde dagen i ‘Superman – The Movie’ fra 1978. Filmen byder på Supermans karismatiske og farlige superskurk Lex Luthor i skikkelse af den uforlignelige Gene Hackman, mens Margot Kidder indtager rollen som Supermans romantiske sidekick Lois Lane.


Der er kort fortalt ingen vej udenom hverken Superman eller denne film, hvis man er det mindste interesseret i superhelte, Superman eller populærkultur i det hele taget. For ganske vist er Superman sidenhen blevet portrætteret på film, men Christopher Reeve som Clark Kent aka Superman kan altså nydes gang på gang.

4K ULTRA HD og EKSTRAMATERIALE: Udover filmen på 4K Ultra HD medfølger filmen også på Blu-ray, mens man kan dykke ned i en omgang ekstramateriale, der giver et yderlige indblik i filmen. Blandt andet får man her et kommentarspor med producer Pierre Spengler og executive producer Ilya Salkind, videre til en making of samt trailers, tv spots med mere.

– ‘Superman – The Movie’ udkommer på 4K Ultra HD den 15. november 2018.