OCEAN’S 8: Sandra Bullock og co. forsøger sig med et vovet diamantkup på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Det er noget af et slæng, der er samlet i kupfilmen ‘Ocean’s 8’, der nu er udkommet på det forrygende format 4K Ultra HD her i landet. Lad mig da blot lige liste de prominente navne, der leder an i denne kupfilm: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Helena Bonham Carter og Sarah Paulson med flere. Det er da om noget godt selskab at være i.

Filmen er fortællingen om den snedige Debbie Ocean (Sandra Bullock), der har udtænkt det største røveri i sin kriminelle karriere. Det vil blandt andet kræve de bedste på feltet, inklusive hendes tidligere kriminelle makker Lou (Cate Blanchett) og ikke mindst et hold af specialister. Deres mål er diamanter for 150 millioner dollars, der hænger om halsen på en verdensberømt skuespillerinde (Anne Hathaway) ved årets store Met Gala event.

Nej, det er bestemt ingen nem opgave, som den garvede Debbie Ocean og hendes kupglade slæng har givet sig selv. Men hvis det hele var nemt, så ville det jo heller ikke være sjovt. I hvert fald ikke som kupfilm. Og hvis du synes, at titlen lyder bekendt, så er det fordi, at her er tale om en art spin-off af trekløveret ‘Ocean’s Eleven’, ‘Ocean’s Twelve’ og ‘Ocean’s 13’, der modsat denne film har et mandeligt team af røvere på rollelisten.

4K Ultra HD og ekstramateriale:

Udover selve filmen, der som sagt her leveres på det lækre format 4K Ultra HD, så indeholder udgivelsen også filmen på Blu-ray, mens man også finder en omgang ekstramateriale, hvor man således kan dykke lidt længere ned i filmen og dens univers. Det kan man gøre med tre featuretter: ‘A Heist In Heels!’, ‘Ocean’s Team 3.0’ og ‘Reimagining The Met Gala’ samt slettede scener.

– ‘Ocean’s 8’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 8. november 2018.