Animationsfilmen ‘The Death of Superman’ bringer DC’s helte sammen i den ultimative kamp

Superheltemøde på Blu-ray: I animationsfilmen ‘The Death of Superman’ samles en række af DC’s mest ikoniske og elskede helte og heltinder. Du kan således blandt andet møde først og fremmest Clark Kent aka Superman, videre til hans romantiske sidekick Lois Lane og den stærke Wonder Woman, den grønne Green Lantern samt den hurtige Flash, den svømmende Aquaman og Cyborg samt ikke mindst Bruce Wayne aka Batman og den skurkagtige Lex Luthor.

Filmen er nu udkommer på Blu-ray, hvor fortællingen omhandler en asteroide, der falder ned i havet og hermed udløser en ustoppelig kraft kaldet Doomsday. Et kæmpe og muskuløst monster. Således må Batman, Wonder Woman og resten af Justice League samles i en kamp mod denne ultimative trussel af en anden verden.

Der skal dog en styrkeprøve af dimensioner til mellem netop den ligeledes bomstærke Superman og den frygtindgydende Doomsday til for at afgøre planetens udsatte skæbne. ‘The Death of Superman’ er baseret på fortællingen fra tegneseriens verden af samme navn. Det er film nummer 32 i det såkaldte DC Universe Animated Original Movies, mens det er den 11. film i DC Animated Movie Universe.

Blu-ray-udgivelsen byder desuden på en omgang ekstramateriale. Her kan man blandt andet dykke ned i en række featuretter, nemlig ‘Death Of Superman: The Brawl That Topped Them All’, ‘From The DC Comics Vault’ samt to bonus tegnefilm og et kig på DC Universets næste animerede film.

– ‘The Death of Superman’ udkommer på dvd og Blu-ray den 11. oktober 2018.