HOMELAND – SÆSON 7: Politisk spænding og dilemmafyldte problemer med Carrie Mathison

Nervepirrende serie på Blu-ray: Med syvende sæson af den nervepirrende serie ‘Homeland’ – der udkommer på Blu-ray – leder Claire Danes fortsat an som den handlekraftige Carrie Mathison i denne politiske spændingsserie, der tog sin begyndelse tilbage i 2011. Den er så populær, at den faktisk allerede er fornyet med en ottende sæson.

Serien er udviklet af de erfarne Howard Gordon og Alex Gansa, der blandt andet også har været med til at lave både ’24 timer’ og ‘The X-Files’. Det er med andre ord folk, der ved, hvordan man skruer en medrivende serie sammen. Der er i ‘Homeland’ da også et godt greb om både spænding og action, når serien folder sig ud.

Det er som sagt den Emmy-belønnede Claire Danes, der her spiller den hårdtprøvede Carrie Mathison. Med en paranoid præsident, der står over for en efterforskning, og et land, der er ved at blive splittet ad, må Carrie og Saul denne gang nu beslutte, hvem de kan stole på. Da præsident Keane finder ud af, at hun trues af kræfter både i og uden for regeringen, sætter Carrie sig for at afdække sandheden og bekæmpe en chokerende sammensværgelse.

Uanset om du allerede følger minutiøst med i serien eller endnu ikke har stiftet bekendtskab med den, så bør du springe ombord, hvis du står og mangler et skud spænding samt en omgang medrivende historiefortælling, der byder på både komplekse karakterer videre til universelle og tankevækkende problematikker.

– ‘Homeland’ sæson 7 udkommet på dvd og Blu-ray den 27. september 2018.