‘DC’s Legends of Tomorrow’ sæson 3 leverer kulørte superhelte i flok


Superhelte-serie på Blu-ray: Hvis du som jeg heller ikke kan få nok af kulørte superhelte, så kunne det godt være, at du lige tjekke serien ‘DC’s Legends of Tomorrow’. For her finder man nemlig en lang række superhelte og superskurke fra DC Comics’ forrygende univers. Så find din superhelte-kappe frem og begiv dig ind i en verden af kulørte karakterer med denne tredje sæson af serien, der er udkommet på Blu-ray.

Serien havde sin begyndelse tilbage i 2016 og er en spin-off-serie fra de to allerede eksisterende superhelte-serier ‘Arrow’ og ‘The Flash’, der altså alle udspiller sig i det samme fiktive superhelte-univers på kryds og tværs. Og heldigvis for fans af serien, så venter der en fjerde sæson forude, der helt sikkert byder på endnu flere superhelte-eskapader.

Det umage team finder i denne sæson sammen igen for at rette op på den tidslinje, de har ødelagt. Vær med, når Sara Lance, Ray Palmer, Nate Heywood, Amaya Jiwe (alias Vixen), Professor Martin Stein, Jefferson “Jax” Jackson og det nye medlem og hacker fra fremtiden, Zari Tomaz, skrider til handling om bord på Waverider. Lykkes det dem at gennemføre missionen, inden tiden falder fra hinanden igen?

Blu-ray-udgivelsen byder udover sin spilletid på hele 887 minutter også på en omgang ekstramateriale, som man passende kan dykke ned i for yderligere at udforske det farverige univers. Her finder man blandt andet fire såkaldte “Epic DC Super Hero Crossover Episodes With Arrow, The Flash And Supergirl”, videre til fire featuretter samt uudgivede scener og spas fra settet med mere.

– ‘DC’s Legends of Tomorrow’ sæson 3 udkommer på dvd og Blu-ray den 27. september.