10×10: Et thriller-mysterie med indbygget kidnapning i

Et thriller-mysterie på dvd: Prøv lige at forestil dig først at blive overfaldet for at kidnappet og herefter låst inde i et lokale på kun 10×10 meter. Ja, det lyder virkelig ubehageligt. Men det er ikke desto mindre, hvad der sker i dette thriller-mysterie, der har taget sin titel efter lokalets mål, nemlig ’10×10′. Filmen er nu udkommet på dvd.

I filmen spiller Kelly Reilly kvinden Cathy, en iværksætter, der står over for at skulle åbne sin nye forretning. Men der sker så det tragiske, at hun bliver overfaldet, kidnappet og som beskrevet ovenfor låst inde i et lokale på små 10×10 meter. Det hele bliver dog kun endnu mere kompliceret, da hendes mystiske overfaldsmand, der spilles af Luke Evans, kun forlanger én ting af hende.

Ja, det eneste han forlanger af hende er sådan set hendes navn. Det er ret så mystisk. Og efterhånden som det grumme mysterie vokser, bliver det kun mere og mere tydeligt, at Cathy faktisk ved mere, end hun lige vil røbe i første omgang – ja, og måske er hun slet ikke er det sande offer…

– ’10×10′ udkommer på dvd den 6. september 2018.