Konkurrence

Published on august 28th, 2018 | by Bjarke Friis Kristensen

0

Vind fribilletter til Bille Augusts drama ‘Lykke-Per’

Konkurrence: På jagt efter lykken flytter Per fra det landlige Jylland, sin strenge opvækst i det stærkt religiøse hjem og sin patriarkalske præste-far, og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør og realisere et stort visionært og moderne energiprojekt, baseret på vind- og bølgeenergi.

I hovedstaden kaster Per sig ud i storbylivet og indgår med livsappetit og glæde i det muntre og ubekymrede selskabsliv. Han får hurtigt kontakt med den jævnaldrende Ivan fra den rige jødiske familie Salomon, som fascineres og begejstres af Pers ambitioner, og som vil hjælpe ham med at føre det ud i livet.

– ‘Lykke-Per’ har biografpremiere den 30. august 2018.


– 1.-3. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Lykke-Per’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem spiller Lykke-Per i filmen af samme navn?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Lykke-Per” emnefeltet. Konkurrencen løber til og med mandag den 3. september kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.

Tags: ,


About the Author


Back to Top ↑