THE ENDLESS: En ufo-dødskult og uforklarlige fænomener

Blu-ray: Det er i en kombination af både science fiction, horror, fantasy og drama, at Justin Benson og Aaron Moorheads ‘The Endless’ folder sig ud. Nu er filmen udkommet på Blu-ray. Filmen handler om brødrene Justin og Aaron, der efter at have boet i det normale samfund i et årti, beslutter sig for at besøge UFO-dødskulten, de opvoksede i, men undslap i deres stræben efter et normalt liv.

Så ledes i håb om endelig at finde en afslutning, som de ikke kunne som unge mænd, ser de pludselig sig selv genoverveje kultens overbevisninger, da de konfronteres med uforklarlige fænomener omkring lejren. Det går dog imidlertid op for de to brødre, at medlemmerne af kulten måske slet ikke er helt så skøre, som de først havde antaget.

Således er der med den prisvindende ‘The Endless’ altså lagt op til en leg med blandt andet, hvad der er fantasi og tro modsat en potentiel og måske foruroligende og utrolig virkelighed, der skal vise sig at bestå af mere mellem himmel og jord. Men det må du jo logisk nok se filmen for finde ud af. Du kan således rejse ind i en verden af ufoer og uforklarlige fænomener.

– ‘The Endless’ udkommer på dvd og Blu-ray den 28. juni.