Konkurrence

Published on juni 16th, 2018 | by Bjarke Friis Kristensen

0

Vind biografbilletter til den stjernefyldte kupfilm ‘Ocean’s 8’

Konkurrence: Fem år, otte måneder, 12 dage plus det løse; så lang tid har det taget Debbie Ocean (Sandra Bullock) at planlægge sit livs største og mest spektakulære kup. Hun ved, at kuppet kræver et dedikeret hold af eksperter, og med hjælp fra sin fortrolige højre hånd, Lou Miller (Cate Blanchett), samler hun det perfekte team.

Det består af juveleren Amita (Mindy Kaling), gadesvindleren Constance (Awkwafina), superhæleren, Tammy (Sarah Paulson), hackeren Nine Ball (Rihanna) og modedesigneren Rose (Bonham Carter). Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars.

– ‘Ocean’s 8’ har biografpremiere den 21. juni 2018.


– 1.-3. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Ocean’s 8’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Medvirker Anne Hathaway i ‘Ocean’s 8’?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Ocean’s 8” emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 21. juni kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.

Tags: ,


About the Author


Back to Top ↑