DADDY’S HOME 2: Will Ferrell og Mark Wahlberg på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Okay, det her er altså noget af en komedie-kombination. For med opfølgeren til ‘Daddy’s Home’ fra 2015 samles i denne ombæring med ‘Daddy’s Home 2’ nemlig det umage firkløver Will Ferrell og Mark Wahlberg samt John Lithgow og Mel Gibson som henholdsvis sønner og fædre. Ja, så kan det jo kun gå helt galt for familiehyggen – på den sjove måde vel at mærke. Nu er filmen udkommet på det forrygende lækre 4K Ultra HD.

Men når det handler om børneopdragelse, så har deleforældrene Dusty og Brad – henholdsvis Mark Wahlberg og Will Ferrell – altså ganske godt styr på sagerne. Hvis de selv skal sige det. Eller et vil måske snarere sige, at det har de kun lige indtil, at Dustys far og Brads far ankommer til byen. For det kaster nemlig familierne ud i et komisk kaos.

daddys home 2 01

Det betyder blandt andet, at ellers både glemte og gamle konflikter bryder ud i lys lue. Således bliver Dusty og Brads forhold i den grad sat på en en prøve, der giver begrebet ”sammenbragt familie” en helt ny og morsom betydning. Ja, jeg elsker især Will Ferrell, der er en af de morsomste mænd i branchen, mens jeg bestemt også har et soft spot for både John Lithgow og Mel Gibson

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Udover, at komedien kommer på det flotte 4K Ultra HD-format med et farvemætte og detaljerigt billede samt en klar og dynamisk lydside, så medfølger der også en omgang ekstramateriale. Her finder du blandt andet slettede, forlængede og alternative scener, videre til en making of og et kig på de fire fædre samt spas fra settet med mere. Filmen følger desuden også med på Blu-ray.

– ‘Daddy’s Home 2’ udkommer på dvd, Blu-ray og 4K Ultra HD den 12. april.
daddys home 2 4k blu-ray cover