Konkurrence

Published on marts 8th, 2018 | by Bjarke Friis Kristensen

0

Vind billetter til Michael Hanekes drama ‘Happy End’

Konkurrence: Michael Hanekes længe ventede opfølger til ’Amour’ føjer sit fint til instruktørens katalog over fermt dissekerende hudfletninger af det bedre borgerskab. I nærværende film gælder det den lettere samspilsramte familie Laurent (med Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant og Mathieu Kassovitz i hovederollerne), som desperat forsøger at opretholde facaden, mens verden bogstavelig talt ramler sammen omkring dem. Det er på én gang uhyggeligt morsomt og svært foruroligende at være flue på væggen i familiens herskabelige villa i Calais, hvor også den europæiske flygtningekrise sætter ekstra ’kulør’ på tilværelsen.

– ‘Happy End’ har biografpremiere den 28. marts 2018.


– 1.-2. præmie: 2 stk. fribilletter til ‘Happy End’.

Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ‘Happy End’?

Send dit svar til filmskribenten(a)gmail.com og skriv ”Happy End” emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 28. marts kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.

Tags:


About the Author


Back to Top ↑