THE PRESTIGE: Christopher Nolans mesterlige tryllefilm på magisk 4K

4K Ultra HD: Jeg kan ligeså godt være ærlig her fra starten af, jeg er vild med samtlige af Christopher Nolans film. Nogle står ganske vist mit hjerte mere nært end andre. En af dem, der står mit hjerte lidt ekstra nært er hans trylle-thriller og måske en smule oversete ‘The Prestige’ fra 2006 med Christian Bale og Hugh Jackman i hovedrollerne.

Nu er ‘The Prestige så udkommet på det helt igennem fortryllende 4K Ultra HD-format, så du kan se eller gense denne mesterlige film med en helt igennem fortryllende billedeside samt et overlegent og dynamisk lydspor. Christoper Nolan lavede filmen i 2006, lige imellem hans revitalisering af både Batman og superheltegenren med ‘Batman Begins’ i 2005 og ‘The Dark Knight’ i 2008. Måske blev den derfor lidt overskygget.

prestige 4K 02

Men nu kommer filmen altså i den grad til sin ret til hjemmebiografen, hvor Christian Bale og Hugh Jackman spiller to tryllekunstnere, der duellerer på, hvem der kan skabe den vildeste illusion overfor et måbende publikum. Det bliver starten på et både medrivende og intenst parløb, hvor døden og magien danser tæt parløb. Helt igennem formidabelt.

4K Ultra HD og ekstramateriale:

Filmen står som nævnt ovenfor formidabelt med en veldefineret, nuanceret og detaljerig billedside, mens lydsiden i en grad gør de smukke billeder ære med sit dynamiske og velbalancerede væsen. Ekstramaterialet er et helt kapitel for sig, hvor man kan dykke ned i filmen, hvor diverse aspekter ved filmens tilblivelse belyses i forskellige formater. I den grad guf for fans. Filmen følger desuden også med på Blu-ray.

– ‘The Prestige’ på 4K Ultra HD udkommer den 18. december 2017.
prestige UHD cover