THE DARK KNIGHT: Forrygende Batman vs. Joker på 4K Ultra HD

4K Ultra HD: Christopher Nolans Batman-trilogi er en dyster, dragende og medrivende genfødsel af en af de mest ikoniske superhelte nogensinde – og en trilogi, der har taget superheltegenren til hidtil usete højder. Batman var ellers blevet kørt kulørt i sænk af Joel Schumachers farverige fadæser, ‘Batman Forever’ og ‘Batman & Robin’ fra 1995 og 1997.

Men Christopher Nolan pillede det karikerede tegneserieaspekt af Nattens ridder og placerede ham i et virkelighedsnært Gotham City fyldt af korruption, kriminalitet og grådighed. Nu er hans anden film om Batman, ‘The Dark Knight’ udkommet på det overlegne 4K Ultra HD-format, så du kan nyde denne helt igennem mesterlige film i hjemmebiografen igen og igen.

dark knight 4K 01

Opfølgeren slog benene væk under både kritikere og fans verden over, da den i 2008 landede i biograferne – og med god grund. For Batmans kamp mod sit ikoniske nemesis, den vanvittige Joker, serverer adrenalinpumpende action, moralsk udfordrende problematikker og ikke mindst Heath Ledgers ærefrygtindgydende præstation som Jokeren. Der lægges desuden nye og komplekse nuancer til både universet og Bruce Wayne. Absolut et højdepunkt for superheltegenren, der blev svær for Christopher Nolan at matche med sin tredje film.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Det er svært at forestille sig, at filmen skulle kunne tage sig bedre ud til hjemmebiografen end på 4K Ultra HD. Billedet står hele vejen overbevisende flot, mens den dynamiske lydside ligeledes imponerer. Helt igennem forrygende. Det samme kan siges og udgivelsens ekstramateriale, hvor der er meget og meget godt at dykke ned i, hvor filmen i den grad bliver gået efter. Sådan! Filmen medfølger desuden på Blu-ray.

– ‘The Dark Knight’ udkommer på 4K Ultra HD den 18. december 2017.
dark knight UHD cover