Harry Potter and the Philosopher’s Stone på ultra skøn 4K Ultra HD

4K Ultra HD: 2011 er året, hvor en af nyere tids mest populære film-sagaer nåede sin fortryllende og intense afslutning. For efter 10 år kunne man nemlig indløse billet til det ottende og sidste kapitel i eventyret om troldmandslærlingen Harry Potter og alle hans strabadser. Nu er den magiske series første fire film udkommet i det toplækre, ultra flotte og yderst vellydende 4K Ultra HD-format.

Det betyder, du nu kan genopleve de magiske eventyr med et ekstra spektakulært flot billede og en lydside, der i den grad batter. Forrygende! De første fire film i sagaen – der har fået denne vildt lækre opdatering – er som bekendt ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’, ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets’, ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’ og ‘Harry Potter and the Goblet of Fire’.

Harry Potter and the Philosophers Stone 01

Jeg har aldrig læst bøgerne af J.K. Rowling, men er ret glad for filmene med Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson, der vokser op i deres respektive roller som den udvalgte troldmandslærling Harry Potter, den småklodsede, men godmodige Ron Weasley samt den pligtopfylde og evigt flittige Hermione Granger.

Så selvom jeg ikke er hardcore fan med et lyn i panden, kan jeg kun anbefale enhver eventyr-entusiast at deltage i Harry Potters spektakulære kamp mod den onde Lord Voldemort, hvor også John Williams’ magiske filmscore bør bemærkes, mens blandt andre også Alan Rickman er en sand fornøjelse som den olme Professor Snape. Det er ikke sidste gang, jeg tager turen til Hogwarts og det magiske eventyrunivers.

4K Ultra HD og ekstramateriale:
Filmen har aldrig set bedre ud eller lydt mere medrivende i hjemmebiografen end med denne opdaterede 4K Ultra HD-udgivelse. Billedsiden gengives ganske enkelt upåklageligt, ultra skarpt og yderst indtagende hele vejen, mens også lydsporet sætter filmmagien i sving med dynamik og medrivende niveauer. En sand audio-visuel fornøjelse. Desuden følger filmen også med på Blu-ray, mens der også er et ganske omfattende ekstramateriale at dykke ned i. Sådan!

– ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’ udkommer på 4K Ultra HD den 13. november.
Harry Potter and the Philosophers Stone cover