Konkurrence Alien Covenant konkurrence

Published on oktober 5th, 2017 | by Bjarke Friis Kristensen

0

Vind Alien: Covenant på Blu-rayKonkurrence: Mandskabet ombord på koloni-rumskibet Covenant er ude på en lang rejse mod en planet i periferien af vores galakse. På turen opdager de noget, de fejlagtigt tror er et paradis. De stopper for at undersøge, men viser det sig dog hurtigt at være en farlig verden, de er landet i.

De opdager en trussel, der overgår deres værste fantasier. I et desperat forsøg på at overleve, begiver sig ud på en sindsoprivende flugt, hvor kun de stærkeste overlever. Ridley Scott vender flot tilbage til det stemningsfulde univers, han skabte for over 25 år siden med den nye film Alien: Covenant.

– ‘Alien: Covenant’ udkommer på dvd, Blu-Ray og 4K Ultra HD den 5. oktober 2017.


– 1.-3. præmie: ‘Alien: Covenant’ på Blu-ray.


Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ‘Alien: Covenant’? 


Send dit svar til filmskribenten@gmail.com og skriv ”Alien” emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 22. oktober kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.

alien covenant blu-ray cover 01

Tags:


About the Author


Back to Top ↑