The Leftovers sæson 3: Den sidste omgang af dramaserien

Dramatisk drama på Blu-ray: ‘The Leftovers’ er en amerikansk drama-serie, der er skabt af Damon Lindelof – der er manden bag blandt andet den forrygende mystery-serie ‘Lost’ samt Tom Perrotta, der har skrevet bogen af samme navn, som serien er skabt på baggrund af.

Serien er en HBO-serie, så ja, allerede der er der i den grad garant for en solid, velfungerende og spændende omgang serie- og drama-underholdning. HBO står jo som bekendt bag nogle af alletiders absolut bedste serier, hvor man blandt andet finder serier som ‘Sopranos’, ‘Game of Thrones’ og ‘True Detective’.

The Leftovers season 3 02

I denne tredje og sidste sæson står familierne Garvey og Murphy sammen i deres søgen efter et trossystem, der kan forklare, hvordan 140 mio. mennesker kunne forsvinde. Verdens sitrer, fordi noget stort er under opsejling – måske et opgør med “The Sudden Departure” – der for nogle år siden pludselig fik dem til at forsvinde og starte deres rejse på den anden side af jorden.

Serien er baseret på Tom Perrottas bog af samme navn og serien byder desuden på en alsidig rollebesætning, der blandt andet byder på altid gode Justin Theroux videre til Amy Brenneman, Christopher Eccleston og ikke mindst Liv Tyler samt Chris Zylka, Margaret Qualley og Carrie Coon med flere. Denne tredje og sidste sæson byder på 8 afsnit.

– ‘The Leftovers’ sæson 3 udkommer på dvd og Blu-ray den 19. oktober.

The Leftovers season 3 cover