Konkurrence Logan Blu-ray konkurrence thumb

Published on juli 14th, 2017 | by Bjarke Friis Kristensen

0

Vind den medrivende ‘Logan’ med Hugh Jackman på Blu-ray


Konkurrence: I en nærmere fremtid tager en træt Logan sig af en syg og svækket Professor X. Sammen med Caliban skjuler de sig ved den amerikansk-mexicanske grænse på en forladt fabrik. Logans kræfter er aftagende og det kan han mærke. Hans forsøg på holde sig fra den eksplosive X-Men-verden og sin fortid bliver midlertidigt sat på hold, da en ung mutant pludselig dukker op.

Hun har brug for at flygte. Hun har brug for hans hjælp. Mørke kræfter ser hendes eksistens som et eksperiment og ønsker at udslette hende. Det bliver et uforglemmelig road-trip gennem land og by og ender med at have langt større omkostninger end Logan nogensinde havde forestillet sig.

– ‘Logan’ udkommer på dvd, Blu-Ray og 4K Ultra HD den 20. juli 2017.


– 1.-2. præmie: ‘Logan’ på Blu-ray.


Indsend det rigtige svar på nedenstående spørgsmål:

– Hvem har instrueret ‘Logan’? 


Send dit svar til filmskribenten@gmail.com og skriv ”Logan” emnefeltet. Konkurrencen løber til og med den 30. juli kl. 12:00. Max én deltager pr. husstand. Vinderen kontaktes via mail.

Logan Blu-ray cover

Tags: ,


About the Author


Back to Top ↑