STORKENE: En både sød og sjov animationsfilm med nuttede dyr

Animationssjov på Blu-ray: Vi kender alle den romantiske historie om, at det er storken, som kommer flyvende med de nyfødte babyer. Men i animationsfilmen Storkene vendes det hele morsomt på hovedet, da storkene her nemlig ikke længere er leverandører af søde spædbørn, men derimod af pakker. Ja, ikke nær så romantisk, men derimod en vittig præmis for lidt animationssjov.

Men naturligvis forløber alt ikke lige efter bogen. For Junior – den dygtigste stork til at levere pakker – ender nemlig op med at skulle levere en baby som i gamle dage. Det afstedkommer mildt sagt en masse problemer for den eller så garvede leveringsstork at skulle flyve rundt med sådan en sød lille baby-pige.

Storks-blu-ray-anmeldelse-01

Filmen kan både ses med både dansk tale og de originale stemmer. Når det kommer til de engelske stemmer bag de animerede karakterer, finder man en række ret så alsidige skuespillere. Blandt andet et par af mine favoritter, nemlig komikeren Andy Samberg, den cool Kelsey Grammer og actionstjernen Danny Trejo, mens man også kan lægge øre til bland andre Jennifer Aniston, komikerne Keegan-Michael Key og Jordan Peele videre til den morsomme Ty Burrell.

Udover at filmen naturligvis ser godt ud og ligeledes lyder godt på Blu-ray, så indeholder udgivelsen også en omgang ekstramateriale. Her finder man blandt andet en kortfilm med duen Toady fra filmen samt slettede scener, en musikvideo fra Ninjago med mere. Så flyv roligt en tur med storkene på Blu-ray.

Storkene er udkommet på dvd, Blu-ray og Ultra HD den 9. februar.

Storkene---BD-cover